Logo ARAS
Menu-icon
Cross-icon
Back icon

terug naar bedrijven

kantoor, antwerpen
kantoor, antwerpen
ELKE RUIMTE HAAR EIGEN BELEVING
kantoor, antwerpen
CREATIEF DESIGN EN HEDENDAAGSE GRANDEUR VOOR CREATIEVE KRACHTEN
kantoor, antwerpen
de uitdaging
Een jong snelgroeiend bedrijf wil zich vestigen in een historisch waardevol gebouw. Het cachet van het gebouw moet behouden blijven, maar alle functies moeten hun eigen plek krijgen, liefst met gepaste aankleding.
onze oplossing
Elke ruimte in het kantoor heeft een andere functie en beleving. Dat was het vertrekpunt van ons ontwerp. De inkom en vergaderzalen stralen de grandeur uit van weleer. Het landschapskantoor is strak ingericht, om gefocust te kunnen werken. De refter kreeg speelse accenten en heeft een ontspannen sfeer.
Back icon

terug naar bedrijven

automobiel, melsbroek
automobiel, melsbroek
DE KRACHT VAN EMOTIE
automobiel, melsbroek
TRENDY MERKBELEVING IN EEN DYNAMISCH DESIGN
automobiel, melsbroek
de uitdaging
De inrichting van de showroom volgens nieuwe retaileisen.
onze oplossing
De inrichting van de showroom volgde de nieuwste trends. Door een eenvoudige ingreep lijkt de ruimte groter. De auto’s staan uitgestald onder een strak zwevend plafond. Het dynamische design past perfect bij de uitstraling van het automerk.
Back icon

terug naar bedrijven

dierenartsenpraktijk, sint-katelijne-waver
dierenartsenpraktijk, sint-katelijne-waver
WERK EN PRIVE VLOEIEN NAADLOOS IN ELKAAR OVER DANKZIJ GEOMETRISCH LIJNENSPEL
dierenartsenpraktijk, sint-katelijne-waver
INTERIEUR OP MAAT VAN BEZOEKER EN BEWONER
dierenartsenpraktijk, sint-katelijne-waver
de uitdaging
Combineren van werken (dierenartspraktijk) en wonen (modern appartement) in één open gebouw met voldoende privacy.
onze oplossing
Het geheel van de dierenartspraktijk en het appartement wordt bepaald door vlakken, diagonalen en strakke vormen. Elke ruimte heeft haar eigen beleving, zodat zowel bezoekers als bewoners er zich goed voelen. Het massieve gebouw heeft een grote uitsnijding gekregen die openheid creëert in de leefruimte en op het terras van het appartement.
Back icon

terug naar bedrijven

winkel, mechelen
winkel, mechelen
ARAS OOK SOCIAAL GEËNGAGEERD
winkel, mechelen
TRANSPARANT IN EEN GESLOTEN BOUWBLOK
winkel, mechelen
de uitdaging
Realiseren van zichtbaarheid en openheid die het sociaal geëngageerde aspect benadrukken.
onze oplossing
Met de verbouwing van de Wereldwinkel kreeg Oxfam een frisse, nieuwe look en werd het donkere winkelpatroon van de Hoogstraat doorbroken. Een grote vitrine brengt het licht diep naar binnen en het voetpad wordt verbonden met de tuin door alle berging en opslagruimte tegen de zijwanden te plaatsen. De Oxfam-kleuren maken de winkel trendy en hip.