PASSIE ZIE JE OP EN NAAST HET VELD

Een open boulevard leidt de bezoeker van de grote toegangspoort naar een centraal plein van de club. Het plein vormt de ontmoetingsplaats temidden van de voetbalvelden. De bewegingspatronen rondom de voetbalterreinen van en naar de kantine lopen over het plein waarbij de kantine geen obstakel is maar een onderdeel van het plein, verbonden met alle actie door zijn openheid en goede organisatie. 

Het plein en voetbalkantine zijn een ontmoetingsplaats voor de spelers, supporters en sympathisanten. Engagement en emotie halen het beste naar boven in voetballers. Vormgeving en materiaal zijn afgestemd op schaal van de gebruikers en de omgeving. 

Voetbal gaat over passie en is persoonlijk. Een gebouw met de clubkleuren is niet anoniem, maar uniek en herkenbaar, en voedt het samenhorigheidsgevoel. Beleving en sfeer staan centraal voor spelers, supporters en organisator. 

De duidelijke keuze voor het open en centraal gelegen plein bepaalt de inplanting van de kantine. Deze wordt gepositioneerd zodat zichten over de velden heen gevrijwaard worden. Actie is overal zichtbaar, en emotie overal tastbaar. 

De voorgevel geeft schaal en wordt opgetrokken in verhouding tot de andere aanwezige elementen rondom. De openheid en transparantie weerspiegelen de visie en waarden van de club. Iedereen is welkom en tegelijkertijd weet de bezoeker wie er thuis is. De gevel wordt ritmisch opengewerkt met grote zichtbaarheid naar de voetbalvelden. In de kantine en vanop het terras heb je zicht op alle velden en over het plein.